Ongebruikelijk Hergebruik

Over OH

Ongebruikelijk Hergebruik zoekt atelier/winkel ruimte, bij voorkeur als ‘shop in shop’ in bestaand bedrijf. Samenwerking is ook mogelijk.
Mail naar: info@ongebruikelijkhergebruik.nl

Ongebruikelijk Hergebruik® is een concept van René Vrijenhoek: Het verzamelen, bewerken en combineren van mooie gebruikte/overtollige* materialen tot een ongebruikelijk object voor gebruik binnenshuis.

Een Ongebruikelijk Hergebruik object zorgt voor: Minder afval, minder aanschaf nieuwe producten dús minder grondstoffen verbruik.

Een vereiste is dat uitsluitend gebruikte materialen worden hergebruikt, met uitzondering van electrische materialen i.v.m. bedrijfszekerheid. Het is niet altijd mogelijk een object direct gereed te krijgen, omdat het gewenste onderdeel niet beschikbaar is in het aanbod van gebruikt materiaal. Het zoeken hiernaar is dan ook de uitdaging! Het is absoluut niet de bedoeling om materialen aan te schaffen om een object gereed te krijgen. Helaas is het gebruik van veel bestaande fittingen e.d. niet betrouwbaar gebleken dus die zijn vaak wel nieuw.

Ongebruikelijk Hergebruik maakt alleen gebruik van handgereedschappen.

Van ieder Ongebruikelijk Hergebruik object is er slechts één gemaakt en is altijd voorzien van een nummer en logo (m.u.v. de expoblokjes). Een certificaat wordt bijgeleverd. De gebruikte LED’s zijn van hoge kwaliteit en hebben een schitterende lichtkleur. 

Ongebruikelijk Hergebruik: Dát is de Kunst!

* Een ongebruikelijk tweede leven voor mooie materialen, zeer lichte sporen van eerder gebruik zijn dan ook vaak onvermijdelijk.

 

Er zullen op deze site ook links komen naar de muziek die ik maak (Rock/Progrock/Indie/Jazzyrock/Fusion/Pop),

* Helaas blijkt dit blog minder geschikt voor weergave van muziek. Mijn Soundcloud
pagina met demo’s is: http://soundcloud.com/re-de-n

Vanaf 12 juni 2014 heb ik een YouTube kanaal Bring Your Own Lyrics (BYOL)
met songs zonder zang(lijnen) voor zangers/tekstschrijvers die hun eigen teksten kunnen zingen. https://www.youtube.com/channel/UC6o7DnrkNxmJL3nQ9WKNQSA

Reacties zijn gesloten.